سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شاخص کل بورس امروز (۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲) | بورس نوسانی شد

  • کد خبر: ۱۵۹۷۵۷
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
شاخص کل بورس امروز (۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲) | بورس نوسانی شد
شاخص کل بورس امروز روندی پرفراز و نشیب را طی کرد به طوری که در ساعات ابتدایی معاملات تا دو میلیون و ۳۱۹ هزار واحد کاهش یافت، اما در ساعات میانی توانست تا دو میلیون و ۳۲۹ هزار واحد افزایش یابد. این شاخص در حالی به کار خود پایان داد که دوباره روندی نزولی به خود گرفته بود و در نهایت در رقم دو میلیون و ۳۲۴ هزار واحد ایستاد.
سوسن ظریفی
خبرنگار سوسن ظریفی

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس امروز با ۱۳۰۴ واحد کاهش در رقم دو میلیون و ۳۲۴ هزار واحد ایستاد. این در حالی است که روند صعودی شاخص کل با معیار هم وزن حفظ شد و این شاخص با ۴۰۹۰ واحد افزایش رقم ۷۶۰ هزار و ۷۵۵ واحد را ثبت کرد. در این بازار یک میلیون معامله به ارزش ۱۴۲ هزار و ۶۹۶ میلیارد ریال انجام شد.

۴۶ درصد نماد‌های بورسی مثبت و ۵۴ درصد منفی بودند که از میان آن‌ها توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر مثبت و ملی صنایع مس ایران نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

شاخص کل فرابورس نیز امروز با ۱۰۰ واحد کاهش تا رقم ۲۹ هزار و ۲۰۷ واحد نزول کرد. در این بازار ۵۷۲ هزار معامله به ارزش ۴۹۴ هزار و ۳۷۴ میلیارد ریال انجام شد. ۶۶ درصد نماد‌های فرابورسی مثبت و ۳۴ درصد منفی بودند که از میان آن‌ها پتروشیمی زاگرس، پلیمر آریا ساسول و ایران خودرو دیزل نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

طی معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی از صندوق‌ها و بیشترین ورود پول حقیقی به گروه بانکی بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->